Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

ZMA

ZMA
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

ZMA från Delta Nutrition är ett perfekt komplex innehållandes magnesium, zink och vitamin B6.

  • Innehåller magnesium, zink och vitamin B6
  • Bibehåller en normal hormonproduktion
  • Förbättrar nattsömnen
  • Motverkar trötthet och utmattning
  • Bidrar till immunsystemets normala funktion

ZMA är en bra basprodukt för alla som vill ha maximalt ut ur sin träning med nyckelingredienserna magnesium, zink och vitamin B6. Denna vitamin- och mineralkombination har visats vara effektiv för att öka testosteronnivåerna och förbättra sömnkvaliteten, vilket i sin tur ökar muskeltillväxten och förbättrar återhämtningsförmågan. 


Zink bidrar bl.a. till en normal proteinsyntes, kroppens omsättning av kolhydrater och fettsyror och skyddar även celler mot oxidativ stress. Vitamin B6 och zink bidrar till immunsystemets normala funktion. Tillsammans med magnesium motverkar vitamin B6 trötthet och utmattning. Kompletteras med fördel med Delta Nutritions Vitamin D3+K2 eller Vitamin D3. 


Doseringsanvisning: Tag två kapslar på tom mage innan sänggående. 


Ingredienser: Magnesiumcitrat, zinkglukonat, kolekalciferol, gelatinkapsel (bovin).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Innehållsförteckning
INNEHÅLL PER DOS (2 kapslar)
Vitamin B6 8,4 mg (680%) *
Magnesium 252 mg (67%) *
Zink 22 mg (100%) *
*%RDI
Mer Vitamin & Hälsa >