Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

ZINC

Zinc
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Zinc från Delta Nutrition hjälper din kropp att hålla en bra balans för din proteinsyntes och skyddar dina celler mot oxidativ stress!

  • Bidrar till normal proteinsyntes
  • Stärker benstommen
  • Stödjer immunförsvaret
  • Hjälper omsättning av kolhydrater och fettsyror
  • Skyddar mot oxidativ stress
  • 25mg per dos

Zinc bidrar bl.a. till en normal proteinsyntes, kroppens omsättning av kolhydrater och fettsyror och skyddar även celler mot oxidativ stress. Vitamin B6 och zink bidrar till immunsystemets normala funktion. Kompletteras till fördel med Delta Nutritions Magnesium och Vitamin D3+K2 eller Vitamin D3. 


Doseringsanvisning: Tag 1 kapsel per dag. 


Ingredienser: Zinc glukonat, zinc citrat, klumpförebyggande medel (E470b), gelatinkapsel (bovint).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Innehållsförteckning
INNEHÅLL PER KAPSEL
Zinc 25 mg (250%) *
*%RDI
Mer Vitamin & Hälsa