Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

VITAMIN D3+K2

Vitamin-D3+K2
KÖP HOS PROTEINBOLAGET

Vitamin D3+K2 från Delta Nutrition är ett högt doserat tillskott med hela 100 µg D vitamin och 100 µg K2 vitamin för bästa möjliga effekt.

  • Ultimat kombination av D3 och K2 för maximal effekt
  • Bra för skelett och muskler
  • Bidrar till normal funktion för immunsystemet och muskelfunktion
  • Hjälper till för normal blodkoagulation

Vitamin D tillgodogörs naturligt i kroppen från solen och D3 är den form av vitamin D som kroppen har lättast att ta upp. Vitamin D fyller flera viktiga funktioner, bland annat är det viktigt för skelettet, ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor, för att balansera kalciumnivåer i blodet, att bibehålla normal benstomme och tänder. Vitamin D bidrar även till normal muskelfunktion och immunsystemets normala funktion. 


Utan K2 kan inte D vitamin transportera kalcium till skelettet och eftersom D vitamin producerar 2 proteiner som är viktiga för benbyggningen så är dessa beroende av varandra. K2 hjälper även till för en normal blodkoagulation. Vitamin D3+K2 kombineras med fördel med Delta Nutritions ZMA eller Zinc och Magnesium. 

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel. 

Ingredienser: Vegetabiliskt fett (från kokosnöt), kolekalciferol, Menakonin-7, fyllnadsmedel (maltodextrin), klumpförebyggande medel (E470b), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulose).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER KAPSEL
Vitamin D 100 µg (2000%) *
Vitamin K2 100 µg (133%) *
Kokosfett 300 mg
* (%) dagligt referensintag
Mer Vitamin & Hälsa >