Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

VITAMIN D3

D3
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Vitamin D3 från Delta Nutrition bidrar till normal muskelfunktion, immunsystemets normala funktion, att motverka trötthet och depression. 

  • Viktigt för skelettet
  • Motverka trötthet och depression
  • Bidrar till normal muskelfunktion, proteinsyntes, energiomsättning och benstomme
  • Bidrar till immunsystemets normala funktion

Vitamin D tillgodogörs naturligt i kroppen från solen och D3 är den form av vitamin D som kroppen har lättast att ta upp. Vitamin D fyller flera viktiga funktioner, bland annat är det viktigt för skelettet, ett normalt upptag och utnyttjande av kalcium och fosfor, för att balansera kalciumnivåer i blodet, att bibehålla normal benstomme och tänder. Vitamin D bidrar även till normal muskelfunktion och immunsystemets normala funktion. Kombineras till fördel med Delta Nutritions ZMA eller Zinc och Magnesium. 

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel. 

Ingredienser: Kolekalciferol, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (E470b), gelatinkapsel (bovint).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER KAPSEL
Vitamin D 50 µg (1000%) *
* (%) dagligt referensintag
Mer Vitamin & Hälsa >