Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

SUPREME WHEY Cookies & Cream

Cookies-&-Cream-900g-burk
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Supreme Whey 100 är ett innovativt och krämigt protein från Delta Nutrition som Innehåller vassleproteinkoncentrat i kombination med matspjälkningsenzymer. Perfekt efter träningen!

  • Högkvalitativt vassleproteintillskott
  • Med Digezyme™, matspjälkningsenzymer
  • Krämig konsistens och fantastiska smaker
  • Perfekt som mellanmål eller direkt efter träning

Protein bidrar till att öka muskelmassan. Det är därför viktigt att tillgodose proteinbehovet varje dag. För dig som letar efter ett mer avancerat protein så rekommenderas Supreme Whey 100 från Delta Nutrition. Detta är ett vassleproteinkoncentrat i kombination med matspjälkningsenzymer i form av Digezyme™. 


Protein är en absolut hörnsten för alla som tränar då protein bidrar till att både öka och bevara muskelmassan. Ett enkelt sätt att försäkra sig om att man håller ett tillräckligt högt proteinintag är med hjälp av ett proteinpulver och för många är Supreme Whey 100 från Delta Nutrition det självklara valet. 


Supreme Whey 100 är ett högkvalitativt proteintillskott. Proteinet kommer från ett kvalitativt vassleproteinkoncentrat vilket medför att varje skopa ger hela 23 g protein. Supreme Whey 100 är även berikat med matspjälkningsenzymer och laktasenzym. Enzymer har i kroppen till uppgift att spjälka (bryta ner) bland annat kolhydrater som laktos samt protein och fett. 


Detta protein har god krämig konsistens och underbara smaker. Du tar med fördel alltid en servering direkt efter ett avslutat träningspass för att försäkra dig om att din kropp får de aminosyror som finns i protein. Du kan även med fördel ta en shake under dagen på träningsfria dagar.


Antal doser per förpackning / Mängd användning: Blanda 1 skopa (30 g) med 3 dl vatten. Drick med fördel direkt efter träning samt under dagen för att öka proteinintaget. 


Ingredienser: Vassleproteinkoncentrat (mjölk), emulgeringsmedel (E322, solroslecitin, sojalecitin), stabiliseringsmedel (E466), kokosolja, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), Digezyme™ (matspjälkningsenzymer). 

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER DOSERING (30 g) PER 100 g
Energi 114 kcal 380 kcal
Fett 1,2 g 4 g
- varav mättat 0,9 g 3 g
Kolhydrater 2,4 g 8 g
- varav sockerarter 2,1 g 7 g
Protein 23 g 77 g
Salt 0,3 g 0,5 g
Mer Protein