SUPREME WHEY 100 Chocolate

Whey-Chocolate
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Supreme Whey 100 – Innovativt och krämigt proteintillskott från Delta Nutrition. Innehåller ultrafiltrerat och instantiserat vassleprotein och matspjälkningsenzymer.

  • Högkvalitativt vassleproteintillskott
  • Innehåller tillsatta matspjälkningsenzymer och laktas
  • Extremt lågt kolhydrat- och fettinnehåll
  • Krämig konsistens och naturlig smakprofil

Supreme Whey 100 är ett högkvalitativt proteintillskott från det uppskattade varumärket Delta Nutrition. Proteinet kommer från ultrafiltrerat och instantiserat vassleproteinkoncentrat, som förutom ett högt BCAA-innehåll även har ett extremt snabbt upptag. Detta gör det till ett självklart val för den som vill stimulera muskeltillväxt och återhämtning efter träningen. 


Supreme Whey 100 är berikat med matspjälkningsenzymer och laktasenzym. Detta ger ett ännu snabbare upptag och minimerar risken för magbesvär. 


Smakprofilen är noggrant testad och utvärderad för att ge en krämig konsistens och en naturlig smak. Välj bland de fyra klassiska smakerna choklad, vanilj, vanilj/päron och jordgubb. 


Doseringsanvisning: Blanda en portion (1 dl) med 2-3 dl vatten eller mjölk. En till tre portioner per dag. Förslagsvis efter träning och/eller mellan måltider. 


Ingredienser: Ultrafiltrerat och instantiserat vassleproteinkoncentrat (mjölk), naturlig arom, papayaextrakt (Carica papaya), emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-k). 

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER DOSERING (30 g) PER 100 g
Energi 121 kcal 382 kcal
Fett 1,8 g 6 g
- varav mättat 1,2 g 4 g
Kolhydrater 2,4 g 8 g
- varav sockerarter 21,8 g 6 g
Protein 22,2 g 74 g
Salt 0,13 g 0,4 g

Övriga ingredienser: Kakao, Aromämnen, Stabiliseringsmedel (Gummi Arabicum), Papaya (Carica papaya), Laktasenzym.

Mer Protein