Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

Supreme VEGAN PRO Vanilla

Vegan-vanilla
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Supreme Vegan PRO är ett helt veganskt protein som kombinerar protein från tre olika källor samt innehåller extra aminosyror för att få en så komplett aminosyraprofil som möjligt. Detta protein smakar inte bara underbart utan det löser sig även lätt i vatten och är perfekt efter träning.

  • 100 % veganskt protein
  • Med protein från 3 källor
  • Med tillsatta aminosyror
  • 25 g protein per servering

Protein är en stapelvara för alla som tränar. Protein är det ämne som bygger upp och reparerar musklerna och med ett tillskott så finns det alltid extra protein tillgängligt. De flesta varianterna av protein kommer från mjölk vilket inte fungerar om du väljer en vegansk eller vegetarisk livsstil. Delta har därför tagit fram ett helt veganskt alternativ. Supreme Vegan PRO är ett 100 % veganskt proteinpulver. Delta har tagit fram detta protein för att du ska kunna få ett veganskt protein med en bra aminosyraprofil. Genom att kombinera tre olika former av protein från ärtor, ris och hampa så får du ett protein med en komplett aminosyraprofil. Delta har även valt att addera extra aminosyror i fri form för att du ska vara helst säker på att du får ett kvalitativt protein.


Du kan använda Supreme Vegan PRO när som helst du vill fylla på med extra protein men det är extra värdefullt att ta en servering direkt efter du har avslutat ett träningspass. Supreme Vegan PRO är ett delikat protein som löser sig väl i vatten. Om du letar efter ett veganskt protein så prova detta. 


Antal doser per förpackning / Mängd användning: Blanda 1 skopa (30 g) med 3 dl vatten. Tag en servering direkt efter träning eller när som helst under dagen när du vill fylla på med mer protein. En förpackning innehåller 30 serveringar.


Rekommenderad dosering: Blanda 1 skopa (30 g) med 3 dl vatten. Tag en servering direkt efter träning eller när som helst under dagen när du vill fylla på med mer protein.nbsp;


Ingredienser: Ärtprotein, risprotein, hampaprotein, lysin, glutamin, l-alanin, kalciumcitrat, emulgeringsmedel (solroslecitin), metionin, treonin, arom, sötningsmedel (E950, E955).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER DOSERING (30 g) PER 100 g
Energi 501 kJ / 120 kcal 1 505 kJ / 360 kcal
Fett 1,3 g 1,3 g
- varav mättat fett 0,4 g 1,2 g
Kolhydrater 1,6 g 4,9 g
- varav sockerarter 0,8 g 2,3 g
Protein 25 g 76 g
Salt 0,6 g (10%*) 2,6 g (43%*)
*= DRI/RDI
Aminosyreprofil
INNEHÅLL PER DOSERING (30 g) PER 100 g
L-Lysin 1 000 mg 3 300 mg
L-Alanin 1 000 mg 3 300 mg
L-Glutamin 1 000 mg 3 300 mg
L-Treonin 400 mg 1 300 mg
L-Metionin 200 mg 600 mg
Mer Protein