Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

SUPREME PWO - Watermelon

KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Supreme PWO är för dig som är en erfaren användare av PWO och som vill ha något som är maximalt laddat. Detta är en PWO som kombinerar höga doser av inte mindre än 13 olika ingredienser vilket inkluderar koffein, Citrullin, Arginin, Igelkottstaggsvamp, Bacopa Monnieri, Taurin, ALC och mer.

  • Ger explosiv pump och sylvasst fokus
  • Förbättrar styrka och uthållighet
  • Fri från socker och aspartam

Tillhör du den grupp människor som inte nöjer sig med annat än det bästa? I synnerhet när det kommer till gymmet och allt som hör till. Då är Delta Nutritions Supreme PWO något för dig! 


Delta Nutrition har tagit fram en lika innovativ som tungt laddad PWO som är framarbetad för dig som har en lång tidigare erfarenhet av olika PWO. Detta är inte en PWO för nybörjaren då den innehåller ett brett spektrum avancerade ingredienser i höga doseringar. Supreme PWO är för dig vet vad du vill få ut av träningen och som tränar hårt. 


Supreme PWO kombinerar ett stort antal olika aktiva ingredienser i höga doseringar. Den innehåller bland annat 300 mg koffein per servering för man verkligen ska vakna till liv. Detta kombineras med den omtalade igelkottstaggsvampen och Bacopa Monnieri. En full servering ger dessutom inte mindre än 4 000 mg citrullin och 3 000 mg arginin. Totalt innehåller denna PWO 13 aktiva ingredienser, alla med ett syfte. 


Supreme PWO förbättrar din prestationsförmåga ur alla tänkbara vinklar! 


Rekommenderad daglig dos: Blanda en skopa (15 g) med 300 ml vatten 20-30 minuter innan. träning. Ta inte mer än en skopa per dag. Överskrid ej rekommenderad daglig dos. 


*Varning hög koffeinhalt, rekommenderas ej till gravida, ammande och barn. 


Ingredienser: Citrullin Malat, Beta Alanin, L-Arginin HCL, Surhetsreglerande medel (äppelsyra), L-Tyrosin, Taurin, Aromer, Acetyl-L-Karnitin, Igelkottstaggsvamp-extrakt (fruktkropp), Klumpförebyggandemedel (kalciumsilikat, trikalciumfosfat, kiseldioxid, maltodextrin), Bacopa Monnieri Extrakt, Koffein, Röd Spenatextrakt (Oxystorm), Yerba Mate Extrakt, Kolinbitartrat, Sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K) Nikotinsyra (Vitamin B3), Färgämne (E163).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.


Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER PORTION (1 skopa 15 g) PER 100 g
Energi 0 kcal 0 kcal
Fett 0 g 0 g
- varav mättat 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g 0 g
- varav socker 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0,2 g 1 g
Ingredienser
Citrullin Malat 4 000 mg
Beta Alanin 3 000 mg
L-Arginin HCL 3 000 mg
L-Tyrosin 1 000 mg
Taurin 1 000 mg
Actyl-L-Karnitin 500 mg
Igelkottstaggssvamp 500 mg
Bacopa Monnieri 300 mg
Koffein 300 mg
Oxystorm 300 mg
Yerba Mate 200 mg
Kolinbitartrat 200 mg
Vitamin B3 10 mg
Mer Pre Workout