Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

Supreme ISO PRO 100 Vanilla

ISO-PRO-Vanilla
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Supreme Isopro 100 från Delta Nutrition är ett vassleproteinisolat med låg halt fett och kolhydrater. Supreme Isopro löser sig mycket lätt i vatten och kommer i fler underbara smaker.

  • Två former av protein, vassleproteinisolat och vassleproteinhydrolysat
  • Låg innehåll av både fett och kolhydrater
  • Löser sig enkelt i vatten
  • Fantastiska smaker

Protein utgör den mest grundläggande byggstenen för våra vävnader, inte minst våra muskler. Protein bidrar till att öka muskelmassan. För dig som letar efter ett protein av mycket hög kvalitet så rekommenderas Supreme Isopro 100. 


Delta Nutrition har utvecklat ett proteintillskott med isolerat och hydrolyserat protein som håller hög kvalitet. Vid tillverkningen av dessa två former av protein renas nästan alla kolhydrater och fett bort vilket ger slutprodukten en mycket hög proteinhalt. Detta protein löser sig mycket lätt i vatten och är för många en självklarhet direkt efter träning. 


Supreme Isopro 100 kombinerar två högkvalitativa former av protein, vassleproteinisolat och vassleproteinhydrolysat. Ett vassleproteinisolat är den renaste formen av protein. För att få fram ett isolat så renas nästan alla kolhydrater och fett bort från produkten. Ett vassleproteinhydrolysat är ett redan spjälkat protein. För att protein ska kunna tas upp i tunntarmen så bryter kroppen ner det med hjälp av enzymer. Med ett vassleproteinhydrolysat är denna process redan utförd och proteinet är sönderdelat. 


Detta protein är helt fritt från onödiga ingredienser och fokus ligger istället på att leverera så mycket protein som möjligt per skopa tillsammans med en fantastisk smak. Genom att använda protein av så hög kvalitet så får Delta även fram ett protein som löser sig mycket lätt i vatten. 


Antal doser per förpackning / Mängd användning: Blanda 1 skopa (30 g) med 3 dl vatten i en shaker och drick en servering om dagen. Tag med fördel en servering direkt efter avslutat träningspass. En förpackning innehåller 30 serveringar. 


Ingredienser: Vassleproteinisolat (mjölk), vassleproteinhydrolysat (mjölk), aromer, smakförstärkare (E640), emulgeringsmedel (E322, solroslecitin, sojalecitin), stabiliseringsmedel (E466), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER DOSERING (30 g) PER 100 g
Energi 114 kcal 380 kcal
Fett 0,6 g 2 g
- varav mättat 0,3 g 1 g
Kolhydrater 0,6 g 2 g
- varav sockerarter 0,3 g 1 g
Protein 26 g 87 g
Salt 0,3 g 1 g
Mer Protein