Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

Supreme ISO PRO 100 Passionfruit

ISO-PRO-Passionfruit
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Supreme Isopro 100 från Delta Nutrition är ett avancerat proteintillskott, innehåller isolerat och hydrolyserat protein med hög råvarukvalitet! För de som kräver det lilla extra!

  • För den kvalitetsmedvetna atleten
  • Finns i flera goda smaker
  • Stimulerar muskeltillväxten
  • Påskyndar återhämtningen

Supreme Isopro 100 är ett proteintillskott som utgörs av protein från 2 olika källor, samtliga med högsta kvalitet och renhet! 


Basen utgörs av ett cross-flow processerat mikrofiltrerat vassleproteinisolat som har en optimal sammansättning av aminosyror och ett högt biologiskt värde. 


Vassleproteinisolatet kompletteras med hydrolyserat protein som bidrar med ett koncentrerat tillskott av tillväxtstimulerande peptider. Det faktum att proteinet hydrolyseras gör dels att det blir extra rent och dels att det tas upp väldigt mycket snabbare än intakt protein i kroppen. Det snabba upptaget medför fördelar som effektivare stimulans av muskelproteinsyntesen och ökad frisättning av tillväxthormoner. 


Tack vare det omsorgsfulla urvalet av kvalitativa råvaror är Supreme Isopro 100 en premiumprodukt som kombinerar ett svårslaget näringsinnehåll med en lika svårslagen smak. 

Fetthalten är väldigt låg (endast 2%) och laktoshalten har reducerats så att produkten även kan användas av laktosintoleranta personer. 

Supreme Isopro 100 är även fri från aspartam och gluten.


Rekommenderad dosering: 1,5 skopa (30 g pulver) blandas med 2-3 dl vatten eller mjölk. Intag 3-4 gånger dagligen för bästa effekt, som mellanmål mellan större måltider och direkt efter fysisk aktivitet. 


Ingredienser: Vassleproteinisolat, vassleproteinhydrolysat, naturliga smakämnen, arom, sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER DOSERING (30 g) PER 100 g
Energi 113 kcal 378 kcal
Fett 0,6 g 2 g
Kolhydrater 0,9 g 3 g
Protein 26,1 g 87 g
Mer Protein