Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

SUPREME CREATINE

300-g-Creatine
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Supreme Creatine är ett kosttillskott från Delta Nutrition som består av 100 % rent mikroniserat kreatinmonohydrat.


  • 100 % rent mikroniserat kreatinmonohydrat
  • Helt befriat från andra tillsatser som arom och sötningsmedel
  • Kreatin ökar den fysiska prestationen i samband med högintensiv träning
  • 60 serveringar

Kreatin är idag ett av världens mest undersökta och är ett av de mest långvariga kosttillskotten på marknaden. Sedan det introducerades så har dess popularitet endast ökat och idag så finns det ett stort utbud av kreatin att välja mellan. För många är Supreme Creatine från Delta Nutrition ett givet val då Delta här har undvikit alla konstigheter. 

Detta är ett 100 % rent mikroniserat kreatinmonohydrat och är således helt befriat från andra ingredienser.


Kroppen tillverkar själv kreatin och små mängder kan återfinnas i maten vi äter och då enbart i kött. Kreatin är värmekänsligt så den lilla mängd som finns i maten förstörs ofta vid tillagning. Ett tillskott tillför därför alltid mycket mer än vad man kan erhålla med mat.


Rekommenderad daglig dos: Blanda 1 skopa (5 g) med 3 dl vatten. Tag 1 skopa dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos. 


Ingredienser: 100% mikroniserat kreatinmonohydrat. 

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER dos (5 g)
Kreatinmonohydrat 5 000 mg
Mer Prestation >