Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

ONE by Niclas Wahlgren

Delta-burkar-N-W-One
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

One by Niclas Wahlgren är ett kosttillskott från Delta Nutrition. En unik produkt avsedd att täcka upp flera behov samtidigt.

  • 1 kapsel om dagen 
  • Vitaminer och mineraler 
  • Örter och aminosyror 

Om du vill förenkla din vardag så är One by Niclas Wahlgren perfekt. Detta är en produkt utvecklad för att tillgodose många av dina behov samtidigt vilket den gör med ett unikt innehåll och endast en kapsel om dagen. Med vitaminer, mineraler, aminosyror, örter och mycket mer. 


Delta har i samarbete med Niclas Wahlgren tagit fram en helt unik produkt, One. Med endast en kapsel om dagen så får du samma ingredienser som det annars skulle kräva flera andra produkter för att få ihop. Ett kostnadseffektivt sätt att planera kosttillskotten. 


One kombinerar vitaminer, mineraler, örter och växtextrakt tillsammans med fria aminosyror i ett helt unikt koncept. Här finns bland annat zink som bidrar till normala testosteronnivåer i blodet, tribulus och bockhornsklöver. Men även vitamin C som motverkar trötthet och utmattning tillsammans med naturligt koffein från guarana.


Med One så behöver du endast en kapsel om dagen. Använd den som ett komplement till din kost och vardag eller ta den innan fysisk aktivitet 


Rekommenderad dosering: Tag 1 kapsel per dag. Överskrid ej rekommenderad daglig dos. 


Ingredienser: Arginin alfaketoglutarat, guaranaextrakt,D-asparaginsyra,rosenrotsextrakt, N-acetylcystein, extrakt av Tribulus terrestris, zinkcitrat, ginsengextrakt, L-askorbinsyra, bockhornsklöverextrakt, natriumhyaluronat, kolekalciferol, acaipulver, arom (kanel), D-kalciumpantotenat, emulgeringsmedel (E470b), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kopparglukonat,piperin från svartpepparextrakt, metylkobalamin, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa). 

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL 1 kapsel DRI %
Arginin AKG 333 mg
Guaranaextrakt 91 mg
varav koffein 20 mg
D-asparaginsyra 80 mg
Rosenrotsextrakt 50 mg
N-acetylcystein 33 mg
Tribulus terrestrisextrakt 33 mg
Ginsengextrakt 25 mg
Bockhornsklöverextrakt 10 mg
Natriumhyaluronat 10 mg
Acaipulver 10 mg
Svartpepparextrakt 1 mg
varav piperin 0,95 mg
VITAMINER OCH MINERALER
Vitamin D 25 μg 500
Vitamin C 13 mg 17
Vitamin B12 100 μg 4 000
Pantotensyra 9 mg 150
Zink 10 mg 100
Koppar 0,3 mg 33
Mer Vitamin & Hälsa