Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

OMEGA - 3

Omega-3
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Omega-3 från Delta Nutrition är ett kosttillskott med nyttig fiskolja i kapselform. Innehåller de långkedjade fleromättade fettsyrorna EPA och DHA! 

  • Essentiella fettsyror
  • Hög kvalitet och renhet
  • Innehåller EPA och DHA
  • Förmånligt för hälsan

Delta Nutritions Omega-3 är en högkvalitativ källa till nyttiga fettsyror, innehåller ren fiskolja i lättdoserad kapselform. Omega-3 är samlingsnamnet för en särskild typ av långkedjade fleromättade fettsyror som bl.a. återfinns i fet fisk. De Omega-3-fettsyror som är viktigast och har flest hälsomässiga fördelar är EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra), Alla Omega-3-fettsyror är livsnödvändiga i bemärkelsen att de måste tillföras via kosten då kroppen saknar förmågan att själv kunna tillverka dem. Dessa fettsyror medverkar i och reglerar flera essentiella funktioner i allt från cellmembran till hjärn- nervvävnad. 


Rekommenderad dosering: Intag 3 kapslar dagligen i samband med måltid


Ingredienser: Fiskolja, gelatin (bovin), fuktighetsbevarandemedel (glycerol), vatten, d-alfa-tokoferol.

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

NÄRINGSVÄRDE
INNEHÅLL PER PORTION (3 kapslar)
Omega-3 3000 mg
varav EPA 990 mg
varav DHA 660 mg
Övrig Omega-3 390 mg
Vitamin E 8 mg (100%) *
*%RDI
Mer Vitamin & Hälsa