Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

NITRO CARBS NATURAL

NitroCarbs2
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Nitro Carbs från Delta Nutrition är en kolhydrat-laddningsmix som består av flera högklassiga, lättupptagliga kolhdyratskällor som snabbt tas upp av kroppen. 

  • Naturellt smakande kolhydratpulver
  • Snabb energi till musklerna och hjärnan
  • Stimulerar återhämtning och muskeltillväxt
  • Innehåller magnesium
  • Blandas lätt i valfri dryck

Kolhydrater är ett viktigt bränsle för musklerna och nervsystemet. Nitro Carbs från kända Delta Nutrition består bland annat av maltodextrin och HBCD som har ett högt glykemiskt index och kan snabbt absorberas och laddas in i musklerna före, under och efter träning. 


Doseringsinstruktioner: Smaklöst kolhydratspulver som blandas bäst med cirka 35g pulver (1 skopa) med cirka 250ml vatten. 


Ingredienser: Cyclo-carbs (Maltodextrin DE-30 (modifierad stärkelse*), glukos (dextros monohydrat), isomaltulos (fermenterad sukralos), pentos monosackarid (d-ribos), cyclodextrin (HBCD högförgrenat-cykliskt-dextrin)), natriumcitrat, magnesiumcitrat, kaliumklorid. 


Innehåller även: 

Kalium 100mg/100g 

Magnesium 60mg/100g 

Natrium 120mg/100g 


*Stärkelse från majs och potatis

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER SKOPA (35 g) PER 100 g
Energi 129 kcal 368 kcal
Fett 0 g 0 g
- varav mättat 0 g 0 g
Kolhydrater 32 g 92 g
- varav socker 7 g 20 g
Protein O g 0 g
Mer Prestation >