Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

L-LYSINE

L-Lysine
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

En vegetarisk eller vegansk livsstil kan medföra ett sämre totalt proteinupptag då tillgången till aminosyran L-Lysin är begränsad. Delta Nutritions L-Lysin ger 500 mg per kapsel och gör aminosyre-profilen mer komplett och optimerar proteinupptaget för de alla de som vill minska, eller avstå, från kött och fisk. 

  • 500 mg lysin per kapsel
  • Lysin är en essentiell aminosyra
  • Används i samband med måltid
  • 40 dagars förbrukning per förpackning

Allt protein är uppbyggt av aminosyror. Hur proteinet ser ut och fungerar bestäms i hög grad hur konfigurationen av dessa aminosyror ser ut. Kroppen är i konstant behov av protein då kroppen dagligen använder aminosyror i ett stort antal processer. Vissa aminosyror kan kroppen själv tillverka och andra måste komma från maten. De sistnämnda är så kallade essentiella aminosyror.


Lysin är en av de essentiella aminosyrorna som kroppen inte kan tillverka själv. Många använder idag lysin för så kallad aminosyrakomplettering. När en måltid är fattig på specifika aminosyror så begränsas nyttjandet av aminosyror från måltiden. Vegetarisk och vegansk mat kan vara fattig på aminosyran lysin. 


Varje kapsel från Delta Nutrition innehåller hela 500 mg lysin. Tag totalt tre kapslar om dagen och tag alltid dina kapslar i samband med måltid.

 

Antal doser per förpackning: 40 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag 3 kapslar dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.


Ingredienser: L-Lysin HCL, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), kapsel (gelatin [bovint].

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER DOS (3 kapslar)
L-Lysin 1 500 mg
Mer Vitamin & Hälsa >