L-GLUTAMINE

L-Glutamine
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

L-Glutamine från Delta Nutrition har en positiv effekt på bl.a. prestationsförmågan och muskeltillväxten. 

  • Stimulerar muskeltillväxten
  • Snabbare återhämtning
  • Ökar cellvolymen vilket ger bättre tryck
  • Ökar prestationsförmågan

Av alla aminosyror så är glutamin den som förekommer i rikligast mängd i kroppen. Cirka en tredjedel av vår fria aminosyrapoolen utgörs av glutamin. Detta gör att den även omsätts i högst grad, framförallt vid perioder av hård träning, sjukdom eller näringsbrist (diet). Brist på glutamin gör att kroppen hamnar i ett muskelnedbrytande (katabolt) tillstånd vilket kan leda till att kroppen får svårare att tillgodogöra sig hård träning och misstänks bidra till att man lättare blir sjuk och övertränad. 


Ett tillskott av glutamin, ger en snabbare återhämtning av den nedbrutna muskelmassan och har mycket positiva effekter både på prestationsförmågan och muskeltillväxten. 


Doseringsanvisning: 1 skopa (4g) dagligen efter fysisk aktivitet. 


Ingredienser: L-Glutamin, klumpförebyggande medel (trikalciumfosfat, kiseloxid).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER DOS 1 skopa (4g)
L-Glutamin 4000 mg
Mer Vitamin & Hälsa