Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

L-CARNITINE

L-Carnitine
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

L-Carnitine från Delta Nutrition bidrar till ökad stimulans av fettförbränningen utan negativ påverkan av prestationsförmågan. 

  • Ökad fettförbränning
  • Praktisk kapselform
  • Naturlig aminosyra
  • 335 mg L-Carnitine per kapsel

L-Carnitine är en aminosyra som produceras naturligt i kroppen och är en nödvändig transportmolekyl för metabolismen av fettsyror. Detta innebär att L-Carnitine använder fettsyror som energi vilket leder i sin tur till en ökad fettförbränning. Tas med fördel i samband med Delta Nutritions CLA och Xtreme Ripped för maximal effekt. 


Rekommenderad dosering: Tag tre kapslar per dag, fördelat över dagen. 


Ingredienser: L-Carnitine, klumpförebyggande medel (E470b), gelatinkapsel (bovint).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER KAPSEL
L-Carnitine 335 mg
Mer Förbränning >