Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

L-ARGININE

L-Arginine
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

L-Arginine från Delta Nutrition hjälper till att förbättra blodflödet till musklerna och ger en ökad muskelpump.

  • Ökad muskelpump
  • Bättre syre- och näringstransport
  • Förbättrar blodflödet
  • Förbättrad syretillförsel till musklerna vilket motverkar mjölksyra
  • Förbättrar återhämtningen

Arginin omvandlas till kväveoxid i kroppen, som i sin tur bidrar till att vidga kärlen och påverkar på så sätt blodflödet. Detta är två faktorer som kan bidra till ökad prestation och muskeltryck under styrketräning. Arginin medverkar även i insulinproduktionen och fettförbränningen samt är ett försteg till dopamin. Dopamin kan göra oss mer motiverade eftersom det är ett av våra så kallade må-bra-hormoner. 


Rekommenderad daglig dos: Tag en skopa (5 g) ca 30 minuter före fysisk aktivitet. Blanda med vatten. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.


Ingredienser: L-Arginin HCL, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER SKOPA (5 g)
Arginin HCL 5 000 mg
Mer Prestation >