Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

IRON COMPLEX

Iron-Complex
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Järn är ett livsviktigt mineral som bland annat behövs för normal blodbildning. Iron Complex från Delta Nutrition ger 25 mg lättabsorberat järnfumarat som kombineras med vitamin C för ökat upptag av järnet. Även med naturliga bioflavonoider från citrus.

  • 25 mg järnfumarat
  • Vitamin C för ökat upptag av järn
  • Citrusbioflavonoider
  • 60 serveringar

Järn spelar flera viktiga roller i kroppen. Det behövs för en normal blodbildning och för blodets normala syretransport. Järn bidrar även till normal kognitiv funktion, normal ämnesomsättning, att minska trötthet och utmattning och det spelar en viktig roll i ett normalt fungerande immunförsvar.  


Iron Complex från Delta Nutrition är en genomtänkt produkt. Varje servering ger 25 mg järn i form av järnfumarat. Denna form av järn är lätt för kroppen att ta upp och använda. Delta har även tillsatt vitamin C som ytterligare ökar upptaget av järn. I Iron Complex finns även bioflavonoider från citrus. 


Den dagliga serveringen är endast 1 kapsel. Den kan tas när som helst under dagen men det är fördelaktigt att ta den i samband med måltid för att maximera upptaget av alla aktiva ingredienser. . 


Doseringsanvisning: Tag 1 kapsel dagligen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos. 


Ingredienser: Diosmin Bioflavonoid (Citrus Aurantium Flavonoid Extrakt), Vitamin C (askorbinsyra), Järnfumarat, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), Klumpförebyggande medel (kiseldioxid), Vegetabilisk Kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER 1 KAPSEL
Citrus Bioflavonoider 150 mg
Vitamin C 100 mg (125%)*
Järn 25 mg (179%)*
*%RDI
Mer Vitamin & Hälsa