Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

GURKMEJA

Gurkmeja
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Gurkmeja har en lång traditionell användning i Asien och kanske främst Indien där det fortfarande används i hög utsträckning inom Ayurveda. Med Gurkmeja från Delta Nutrition får du ett kvalitativt tillskott med 240 mg rent kurkumin per kapsel. Kapslarna innehåller även extrakt av ingefära och piperin. 

  • Med 240 mg kurkumin per kapsel
  • Extrakt av ingefära 
  • Med piperin 
  • 60 dagars användning 

Gurkmeja är en fantasitsk växt. Det är främst roten som används och när den delas så har den en vacker gul / gyllene färg. Gurkmejan har under flera tusen år använts i bland annat matlagning men även till att färga textilier och annat. 

Gurkmeja har även en lång och anrik historia inom Ayurveda där den fortfarande är en av de främsta växterna som används. 


Gurkmeja från Delta Nutrition är ett kvalitativt tillskott där ett exakt extrakt av gurkmeja används. Naturlig gurkmeja har ett varierande innehåll av kurkumin, den aktiva ingrediensen, men med ett extrakt så får du alltid en exakt mängd. Varje kapsel ger hela 240 mg rent kurkumin. 


Kapslarna innehåller även extrakt av ingefära i kombination med piperin som utvinns från svartpeppar. Den dagliga dosen är endast en kapsel som du kan ta när som helst under dagen. Ta gärna kapseln i samband med måltid. 


Rekommenderad dosering:  Tag 1 kapsel per dag. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.


Ingredienser: Gurkmejaextrakt (Curcuma longa [rot], ekologisk råvara), svartpepparextrakt (piper nigrum [frukt]), ingefära (Zingiber officinale [rot]), stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), vegetabilisk kapsel (E1204). .

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Innehållsförteckning
INNEHÅLL PER PORTION (1 kapsel)
Extrakt av gurkmeja 300 mg
- varav kurkumin 240 mg
Piperin 4 mg
Extrakt av ingefära 10 mg
%RDI
Mer Vitamin & Hälsa >