Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

GABA

GABA från Delta Nutrition hjälper dig att få en bättre nattlig vila på ett naturligt sätt

  • Fungerar som signalsubstans i nervsystemet
  • 500 mg GABA per kapsel

GABA (gamma-aminosmörsyra) är en form av smörsyra och fungerar bl.a. som en signalsubstans i nervsystemet. Många upplever det lättare att somna i samband med intag av GABA. Tas med fördel direkt innan den nattliga vilan och i samband med Delta Nutritions ZMA+ Night System eller ZMA för maximal effekt. 


Rekommenderad dosering: Tag två kapslar innan sänggående. 


Ingredienser: Gammaaminosmörsyra (GABA), fyllnadsmedel (mikrokristalin cellulosa), klumpförebyggande medel (E470b), gelatinkapsel (bovint).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.


Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Innehållsförteckning (per kapsel)
Näringsvärde
INNEHÅLL PER DOS (2 kapslar)
GABA (Gammaaminosmörsyra) 500 mg
Mer Vitamin & Hälsa >