Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

EAA AMINO PEACH

EAA-Peach
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

EAA Amino från Delta Nutrition är ett högkoncentrerat tillskott med fria essentiella aminosyror! Stimulerar proteinsyntesen, främjar muskeltillväxt och motverkar katabolism! 

  • Essentiella aminosyror i fri form
  • Hög koncentration BCAA
  • Blixtsnabbt kroppsligt upptag
  • Stimulerar muskeltillväxt
  • Motverkar muskelnedbrytning
  • Ökar frisättningen av tillväxthormon

EAA Amino innehåller essentiella aminosyror i fri form. Att de är essentiella innebär att de livsnödvändiga i bemärkelsen att kroppen själv saknar förmågan att syntetisera dem från andra aminosyror. Att de är i fri form innebär att varje enskild aminosyra tillsatts separat till skillnad från proteinpulver där de förekommer i intakta kedjor. Detta betyder i sin tut att aminosyrorna inte behöver spjälkas och brytas ned innan de kan vara musklerna tillgodo och detta snabba upptag medför fördelar som effektivare stimulans av muskelproteinsyntesen samt ökad frisättning av tillväxthormoner. 


Med en förhöjd koncentration av essentiella aminosyror i blodet förbättras kroppens återhämtningsförmåga och förutsättningar att bygga muskler! 


Inom begreppet EAA ryms även BCAA, vilka är de grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin. EAA Amino har en hög koncentration BCAA och för användaren kan detta yttra sig i form av förbättrad uthållighet och minskad mental trötthet. 


Rekommenderad dosering: 1 skopa (12 g pulver) blandas med 2,5–3,5 dl vatten. Intag direkt före och direkt efter fysisk aktivitet för bästa effekt. 


Ingredienser: aminosyror (L-leucin, betain (trimetylglycin) L-glutamin, l-fenylalanin, L-Lysin, glycin, histidin, L-valin, L-isoleucin, L-Treonin, L-metionin,), surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumbikarbonat) emulgeringsmedel (solroslecitin) aromer, färgämne (rödbetspulver) sötningsmedel (sukralos, acesulfam-k).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER PORTION (12 g) PER 100 g
Energi 37 kcal 370 kcal
Fett 0 g 0 g
- varav mättat 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g 0 g
- varav socker 0 g 0 g
Protein 9,25 g 92,5g
Amino Matrix formula
L-Leucin 3 000 mg
L-Glutamin 1 000 mg
L-Lysin 1 000 mg
L-Fenylalanin 1 000 mg
Glycin 1 000 mg
L-Valin 500 mg
L-Isoleucin 500 mg
Histidin 400 mg
L-Treonin 400 mg
L-Metionin 200 mg
Mer EAA