Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

Supreme CREAM OF RICE Vanilla

KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Instantiserat rispulver är alltid bra att ha i skafferiet. Det är perfekt för att göra en snabb alternativ gröt men passar även perfekt i annan matlagning och bakning. Cream of Rice från Delta Nutrition är framtaget för enkel tillagning och delikat smak.

  • Instantiserat rispulver
  • Alternativ till gröt
  • Naturligt fritt från gluten
  • 100 % veganskt

I norden har vi en lång tradition av att äta gröt i många olika former, inte minst havregrynsgröt och dess varianter. Men det finns gott om andra alternativ till de vanliga sädesslagen vilket är perfekt för dig som har tröttnat eller inte gillar vanlig gröt men även för dig som undviker gluten. 


Cream of Rice från Delta Nutrition är ett delikat alternativ som inte har varit i närheten av något sädesslag då denna produkt tillverkas av rispulver. Delta använder sig exklusivt av instantiserat rispulver vilket ger en god löslighet i vatten och ett krämigt och mycket gott slutresultat. 


Tillagningen är enkel. Tillsätt vatten, värm upp, ät och njut. Cream of Rice är redan smaksatt och sötat och är därför mycket gott som det är men du kan även prova att kombinera med protein från Delta för att göra en proteingröt. 


Rekommenderad dosering: 1 skopa (50 g), blandas med 300 ml vatten i en skål till önskad konsistens, värm i mikron. Alternativt koka upp vatten och blanda tillsammans med pulvret i en skål. En förpackning ger 18 serveringar. 


Ingredienser: Instantiserat rismjöl (98 %), emulgeringsmedel (solroslecitin), salt, aromer, sötningsmedel (sukralos).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER DOSERING (50 g) PER 100 g
Energi 180 kcal 375 kcal
Fett 1,1 g 2,2 g
- varav mättat fett 0,4 g 0,7 g
Kolhydrater 39 g 79 g
- varav sockerarter 0,5 g 1 g
Kolhydrater 39 g 79 g
Fiber 1,2 g 2,4 g
Protein 4,5 g 9 g
Salt 0,3 g 0,6 g
Mer Prestation