Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

CLA

CLA
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

CLA från Delta Nutrition är en sammansättning av konjugerad linolsyra av högsta kvalitet för ökad fettförbränning och mättnadskänsla.

  • Ren konjugerad linolsyra från Omega-6
  • Fri från centralstimulantia
  • Ökar kroppens naturliga fettförbränning
  • Minskar hungerkänsla
  • Motverkar oxidativ stress
  • 100% naturlig CLA
  • Består av 80% aktivt CLA

CLA (conjugated linoleic acid) har visat sig vara effektiv i att motverka lagring i fettvävnad. Det har även setts positiva effekter för immunförsvaret som antioxidant. Båda dessa fördelar spelar en stor roll vid diet eller allmän viktminskning då konsumtionen av CLA tillför vitala funktioner utan ökat kaloriintag. Då produkten inte innehåller koffein eller andra centralstimulantia passar den utmärk att ta vilken tid som helst på dygnet. CLA från Delta Nutrition består av 1000 milligram CLA per kapsel därav 800 milligram aktivt CLA, vilket gör den till ett av marknadens starkaste CLA. Tas med fördel i samband med mat och Delta Nutritions L-Carnitine och Xtreme Ripped för maximal effekt.


Rekommenderad dosering: Tag tre kapslar per dag, fördelat över dagen. 

Ingredienser: Konjugerad linosyra (tistelolja), kapsel (bovint), stabiliseringsmedel (glycerol).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER KAPSEL
Tistelolja 1000 mg
- varav CLA 800 mg
Mer Förbränning >