Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

CITRULLINE MALATE

Citrulline-Malate
KÖP PÅ GYMGROSSISTEN

Citrulline Malate från Delta Nutrition ökar blodflödet till musklerna, förbättrar din prestationsförmåga och återhämtning för bästa resultat av din träning. 

  • Maximerar prestation
  • Förbättrar återhämtningen
  • Ökar mängden kväveoxid och blodflödet till musklerna
  • Träna längre utan muskeltrötthet och mjölksyra

Citrulline är en icke-essentiell aminosyra som bl.a. ökar kroppens produktion av kväveoxid. Den ökade produktionen av kväveoxid leder till bättre prestationsförmågan då det får blodkärlen att slappna av för att mer blod, energi och aminosyror ska kunna ta sig till musklerna. Även återhämtningen får en positiv effekt av detta vilket också bidrar till att muskeluppbyggnaden främjas. Citrulline Malate ingår även i en biokemisk cellprocess (ureacykeln) som är kritisk för kroppens förmåga att utsöndra ammoniak. Ammoniak är en giftig restprodukt från aminosyranedbrytning och för höga nivåer av ammoniak hämmar cellernas energiproduktion. 


Rekommenderad daglig dos: Tag en skopa (5 g) innan träning. Blanda i shaker eller ett glas vatten. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.  


Ingredienser: Citrullin-DL-Malat, klumpförebyggande medel (isomaltos, trikalcium fosfat, kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER PORTION (1 skopa 5 g)
Citrullin DL Malate 5 000 mg
Mer Prestation >