SUPREME CASEIN 100 Vanilla/Caramel

Casein-Vanilla-Caramel
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Supreme Casein 100 – Proteinrikt kasein från Delta Nutrition som ger en jämn och långvarig frisättning av aminosyror. Kolhydratsnålt och laktos vänligt!

  • 23 g kvalitativt protein per servering
  • Rikt på aminosyror och har ett högt biologiskt värde
  • 80% micellärt kasein och 20% vassleproteinkoncentrat
  • Perfekt som kvällsprotein
  • Berikat med matsmältningsenzymer för bästa upptag
  • Innehåller laktasenzym – optimalt vid laktosintolerans

Delta Nutritions Supreme Casein 100 är ett välkomponerat kaseinprotein som ger en långsam frisättning i kroppen jämfört med t.ex. rent vassleprotein. Detta gör Supreme Casein 100 till ett optimalt proteintillskott att inta som sista mål för dagen, då du ger din kropp ett fortsatt näringsintag även under natten och på så vis effektivt kan motverka ett överlångt katabolt fönster. 


För att optimera upptaget och skona magen på bästa sätt har Delta Nutrition berikat Casein Supreme 100 med både matsmältningsenzymer och laktasenzym, som hjälper kroppen att bryta ned laktos. 


Supreme Casein 100 är välbalanserat med 80% kasein och 20% vassleprotein. Smaken är ljuvlig och den klassiska kasein konsistensen ger en perfekt mättnadskänsla, som även gör att Casein Supreme 100 lämpar sig väl som mellanmål om det är långt till nästa måltid. 


Casein Supreme 100 – Bygg muskler, dygnet runt. 


Doseringsanvisning: Blanda 1 skopa (ca 33 g) med 250 ml vatten, skaka i shaker. Drick förslagsvis innan sänggående eller mellan måltider, som ett mellanmål. 


Ingredienser: Helmjölksprotein koncentrat bestående av 80% micellärt kasein och 20% vassleprotein, kalciumkaseinat, kakao, arom, papaya (carica papaya), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-k), laktasenzym.

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER DOSERING (35 g) PER 100 g
Energi 105 kcal 350 kcal
Fett 0,6 g 2 g
- varav mättat 0,3 g 1 g
Kolhydrater 1,8 g 6 g
- varav socker 4 g 1,4 g
Protein 23,1 g 77 g
Mer Protein