Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

SUPREME CASEIN 100 Chocolate/Toffee

Casein-Chocolate-Toffee
KÖP HOS GYMGROSSISTEN

Supreme Casein 100 – Proteinrikt kasein från Delta Nutrition som ger en jämn och långvarig frisättning av aminosyror. Kolhydratsnålt och laktos vänligt!

  • 24 g kvalitativt protein per servering
  • Med kalciumkaseinat och mjölkproteinkoncentrat
  • Perfekt som kvällsprotein
  • Berikat med matsmältningsenzymer för bästa upptag

Delta Nutrition har tagit fram ett krämigt och gott kasein som innehåller både kalciumkaseinat och mjölkproteinkoncentrat. Supreme Casein 100 har en hög proteinhalt kombinerat med matspjälkningsenzymer. Detta protein används med fördel på kvällen som den sista måltiden för dagen. 


Protein bidrar till att båda öka och bevara muskelmassan och är därför en grundsten i kosten för alla som tränar. Det finns många olika former av protein som har olika användningsområden, Supreme Casein 100 är ett kasein som du med fördel använder på kvällen. 


Supreme Casein 100 från Delta Nutrition kombinerar två högkvalitativa former av protein, kalciumkaseinat och mjölkproteinkoncentrat. Mjölkprotein från ko har en naturlig fördelning av ungefär 20 % vassle och 80 % kasein. Det innebär att du i denna produkt även får med lite vassle som komplement till kaseinet. 


Där vassle bäst används direkt efter träning eller som ett mellanmål så passar Supreme Casein 100 bäst som den sista måltiden på dagen innan läggdags. Smaken är ljuvlig och den klassiska kaseinkonsistensen ger många en perfekt mättnadskänsla som även gör att Casein Supreme 100 lämpar sig väl som mellanmål om det är långt till nästa måltid. 


Antal doser per förpackning / Mängd användning: Blanda 1 skopa (30 g) med 3 dl vatten i en shaker och drick en servering om dagen. Tag med fördel en servering på kvällen.

En förpackning innehåller 30 serveringar.


Ingredienser: Mjölkproteinkoncentrat, kalciumkaseinat, aromer (med smakförstärkare E640), skummjölkspulver, avfettat kakaopulver, emulgeringsmedel (E322, solros, soja), stabiliseringsmedel (E466), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), matspjälkningsenzymer.

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.

Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Näringsvärde
INNEHÅLL PER DOSERING (30 g) PER 100 g
Energi 110 kcal 365 kcal
Fett 0,3 g 1 g
- varav mättat 0,2 g 0,7 g
Kolhydrater 2,7 g 9 g
- varav socker 2,4 g 8 g
Protein 24 g 80 g
Mer Protein