Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

ARGININE

Arginine
KÖP PÅ GYMGROSSISTEN

Arginine från Delta Nutrition hjälper till att förbättra blodflödet till musklerna, ger en ökad muskelpump och kommer i praktisk kapselform. 

  • Praktisk kapselform
  • Stimulerar muskeltillväxt
  • Förbättrar återhämtningen
  • Ökad muskelpump
  • Bättre syre och näringstransport
  • Förbättrar blodflödet, återhämtning och syretillförsel till musklerna vilket motverkar mjölksyra

Arginine omvandlas till kväveoxid i kroppen, som i sin tur bidrar till att vidga kärlen och påverkar på så sätt blodflödet. Detta är två faktorer som kan bidra till ökad prestation och muskeltryck under styrketräning. Arginine medverkar även i insulinproduktionen och fettförbränningen samt är ett försteg till dopamin. Dopamin kan göra oss mer motiverade eftersom det är ett av våra så kallade må-bra-hormoner. 


Doseringsanvisning: 3 kapslar dagligen före fysisk aktivitet. 


Ingredienser: Arginin HCL, klumpförebyggande medel (E470b), gelatinkapsel (bovint).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.


Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Innehållsförteckning

Per (3 kapslar)

Arginine HCL — 2250 mg

Mer Prestation >