Delta Nutrition - White, Transparent
KÖP HÄR
KÖP HÄR

ALPHA BOOSTER

KÖP PÅ GYMGROSSISTEN

Alpha Booster från Delta Nutrition är ett högdoserat muskelökningstillskott med en ingrediens-synergi som främjar den kroppsegna produktionen av muskelbyggande hormoner! 

  • Naturlig tillväxtbooster
  • Bibehåll normala nivåer av testosteron i blodet
  • Bygg kvalitetsmassa
  • För en hård och stark fysik

Alpha Booster innehåller ett omfattande komplex av naturliga potenta örter, bl.a. zink som bidrar till att bibehålla normala nivåer testosteron i blodet. 


Rekommenderad dosering: Intag 1 portion (4 kapslar) per dag. Intag en halv portion (2 kapslar) i samband med frukost och en halv portion (2 kapslar) vid sänggående. För bästa resultat, använd produkten i 6-8 veckor och gör sedan ett uppehåll på 4 veckor. 


Ingredienser: Extrakt av bockhornsklöver, Tribulus terrestris extrakt, extrakt av rosenrot, champinjon extrakt, brännässelextrakt, kapsel (gelatin, glycerol), mineral (zink-glukonat).

Notera: Produkten är ett kosttillskott som bör förvaras utom räckhåll för små barn, endast är avsedd för vuxna, ersätter inte en allsidig kost och skall användas som komplement till en aktiv livsstil för bästa resultat. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Skall ej brukas av barn, ammande, gravida, av personer med insulinkänslighet, vid intag av blodfettssänkande medel, vid njur- eller leversjukdom, eller tas under en längre period utan att konsultera en läkare. Förvaras torrt, svalt och väl försluten. Förpackning med pulver bör omskakas ordentligt innan användning.


Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilket det även hanteras mjölk, ägg och soja.

Innehållsförteckning (per 4 kapslar)
Bockhornsklöver extrakt (Trigonella foenum-graecum-semen) 1200 mg
Tiggarnöt extrakt 90% stand. (Tribulus terrestis - fuctus, herba) 800 mg
Rosenrot extrakt 3% stand. (Rhodiola rosea - radix) 400 mg
Brännässle extrakt 200:1 (Urtica dioica - radix, folium) 200 mg
Svamp extrakt (Champinjon) 20% stand. (Agaricus blazei - sporophorum) 200 mg
Svartpepparextrakt (Piper nigrum - fructus) 4 mg
Zink - glukonat 15 mg (100%)*

*(%) dagligt referensintag

Mer Prestation >